Stichting Supporters Marle Paasweekend Marle.nlVrijdag 2, zaterdag 3 en maandag 5 april 2021

Startlijsten trekkerslep

Na een overweldigende opgave avond, hebben we weer een groot aantal opgaves mogen ontvangen. De standaardklasse zijn weer royaal gevuld tijdens de opgave avond. Nu we alles weer hebben verwerkt, blijkt dat we zelfs ook nog een groot gedeelte van de deelnemers die zich op de reservelijst hebben geplaatst nog op de  startlijsten hebben kunnen inplannen.  We hebben hiermee weer het maximale aantal opgaves ingepland en ruimte voor wijzigingen is er dan ook helaas niet meer. Dit jaar proberen we om 10.00 uur met de eerste sleep te starten. Via de website www.paasweekendmarle.nl houden we jullie op de hoogte van het laatste nieuws.

Een tip voor alle deelnemers: Zorg dat je trekker/voertuig goed verzekerd is en deze verzekering deelname en aanwezigheid met het betreffende voertuig aan dit evenement ook dekt. Als bewijs kan de organisatie vragen naar een kopie van de polis, echter de verantwoordelijkheid voor het bovengenoemde ligt bij de deelnemer. 

Tot ziens op het paasweekend in Marle.


Bijgevoegde bestanden