Stichting Supporters Marle Paasweekend Marle.nlVrijdag 7, zaterdag 8 en maandag 10 april 2023

Startlijsten Trekkerslep Marle 2023

Beste sleppers,

Hierbij de starlijsten voor de trekkerslep Marle 2023. Wij kunnen nog een paar hobby sporters in de 5,5 ton en in de 8 ton standaard gebruiken. Stuur een mail naar trekkerslep@paasweekendmarle.nl met je gegevens en we zullen je zsm beantwoorden wat er mogelijk is (dus enkel in de 8 ton standaard en 5,5 ton hobby sport). 

Wijzigingen van rijder of trekker zijn beperkt mogelijk. Geef dit door aan ons: trekkerslep@paasweekendmarle.nl !! Klasse wijzigingen niet meer!! Klik hier voor de startlijsten 2023!

Aandachtspunt voor alle deelnemers die rijden met dubbele montering / dubbellucht; zorg dat je een veiligheidsketting hebt tussen de beide wielen volgens voorwaarde reglement! Klik hier voor een voorbeeld!