Stichting Supporters Marle Paasweekend Marle.nlVrijdag 7, zaterdag 8 en maandag 10 april 2023

Trekkerslep

De hele winter zijn de organisatoren van Trekkerslep Marle al druk in de weer voor de 23e editie van het trekkerslep-spektakel. Zoals gebruikelijk vindt het weer op maandag de tweede Paasdag plaats, dit jaar op 10 april. 

Het streven dit jaar is om 250 tractoren aan de start te laten verschijnen. Vanaf ’s morgens 10 uur tot aan het einde van de middag zullen vele paardenkrachten voor de 2 sleepwagens, de Stille Wille en de For Farmers, worden gespannen. Dit jaar zijn de verschillende klasses uitgebreid met onder andere de 6.000 en 8.000 kg standaardklasse om voor iedereen een sportieve wedstrijd te creeren! 

Nu het voorjaar weer in de startblokken staat, begint ook bij vele deelnemers en trekkerslepliefhebbers weer de diesel door de aderen te vloeien. Marle zal ook dit jaar weer de aftrap zijn voor het nieuw slepseizoen met het nieuwe reglement Trekker Slep Drenthe Overijssel. In Marle zijn dit jaar tevens punten te bemachtigen voor de TSDO-competitie.

Ook de jongste sleppers onder ons kunnen weer hun krachten meten tijdens de skelterslep waarbij natuurlijk ook weer mooie prijzen te winnen zijn. De skelterslep zal om half 2 van start gaan en opgave kan natuurlijk alvast via deze site.

Maar trekkerslep Marle is natuurlijk niet alleen maar trekkers kijken, ook de niet trekkersleppers, oud Marlenaren en mensen uit de wijde omgeving treffen elkaar hier weer en hebben hier een gezellig samen zijn onder het genot van een drankje en een hapje. Gezelligheid en gemoedelijkheid staat bij ons altijd hoog in het vaandel. We hebben weer de nodige plannen bedacht om dit nogmaals te benadrukken. 

Voor de kinderen is ook weer voor vertier gezorgd door middel van een heus kinderparadijs met onder andere springkussens, schminken, zandbak enzovoort dus ouders hoeven zeker niet bang te zijn dat de kinderen zich zullen vervelen! Aan het eind van dit spektakel zal het feest verder voortgezet worden in de feesttent :-).

Inschrijven

Reglement